Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سورنا ستاری عصر دوشنبه در حاشیه سفر به مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود: فعالیت های استارت آپ اغلب در حوزه نانو، بیوتکنولوژی و سلول های بنیادی بوده و در حوزه آی.تی نیز فوق العاده حرکت کردیم.

وی افزود: بخشی از کارهایی که از ابتدای دولت آغاز شده، اقتصاد دانش بنیان بوده که یکی از بخش های عمده آن فضای مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری گفت: استارت آپ ما در حوزه آی.تی نیز بزرگترین استارت آپ در منطقه است که این حرکت های علمی موجب قوت کشور است که باید تقویت شود.

ستاری افزود: در فضای مجازی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری رشد محتوا داشتیم بطوریکه زبان فارسی در اینترنت در جایگاه نهم قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: تعداد صفحات وب به زبان فارسی در اینترنت افزایش یافته و بیشتر از صفحات عربی محتوا تولید شده است در حالی که جمعیت زبان عربی در دنیا بیشتر از فارسی است.

معاون رئیس جمهوری گفت: باید قدرت نرم خود را در فضای مجازی نگهداریم و ایده های جدید را در قالب شتاب دهنده های کسب و کار در این حوزه داشته باشیم واستارت آپ را در تولید و محتوا نیز حمایت کنیم.

وی با اشاره به کمبود اعتبار در حوزه فناوری، افزود: بخش خصوصی به خوبی در حوزه دانش بینان وارد شده و برنامه ریزی برای ورود بیشتر بخش خصوصی انجام شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری ادامه داد: هر جایی که ما سرمایه گذاری کردیم بخش خصوصی چندین برابر آن سرمایه گذاری کرده است و این باور را در کشور نهادینه کرده ایم که پژوهش کار اقتصادی است.

ستاری با اشاره به ورود حوزه دانش بنیان در صنایع خودرو کشور نیز، گفت: برنامه ریزی برای سال آینده در حوزه خودرو انجام دادیم ولی صنایع بزرگ ما بر اساس اکوسیستم دیگری رشد و طراحی شده است.

وی افزود: اکوسیستم ما در حوزه صنایع خودرو سازی هیچگاه بر پایه دانش نبوده و کار پژوهشی در آن انجام نشده است.

ستاری اضافه کرد: صنعتی که از ابتدا بر اساس مونتاژ خارجی شکل گرفته، کار دانشی نیست و ما برنامه خاصی را آغاز کردیم که در این راستا مذاکراتی برای کار پژوهشی با تعدادی از کارخانجات خودرو سازی انجام شده است.

انتهای پیام/ب

توضیحات معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهوری درباره استارت ‌آپ های ایرانی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: معاونت علمی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۹۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مهدی قاسمی مدیر شبکه آموزش سیما و علیرضا قزوه مدیر دفتر شعر و موسیقی و سرود با هم دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست به جایگاه ویژه میراث پرشکوه شعر فارسی که گنجینه بی نظیر معرفت واخلاق و زیبایی و معنویت است، جایگاه شایسته شعر در بخش‌های گوناگون، موسیقی ملی و آیینی و انقلابی در برابر ابتذال اشاره و در جهت تولید و ارتقاء آثار مرتبط و همکاری گسترده‌تر فی مابین بحث و گفتگو شد.

در ادامه قاسمی گفت: با عنایت به اهمیت زبان و ادبیات فارسی و ضرورت سیاست گذاری و برنامه ریزی در این خصوص و با توجه به اهداف، ماموریت‌ها و اولویت‌ها، شبکه آموزش سیما آمادگی دارد تا در خصوص ادبیات فارسی، شعر و موسیقی اصیل ایرانی هر گونه همکاری لازم با دفتر شعر و موسیقی و سرود و دیگر مجموعه‌ها و نهاد‌ها را به عمل آورد.

همچنین گسترش فرهنگ و ادبیات فارسی، بهره گیری از ظرفیت اقوام و موسیقی فولکلور و محلی، آواز، تصنیف و مناجات خوانی، ارتباط و تعامل با شبکه نوای موسیقی و شعر اداره کل، پایش و تولید برنامه‌های جدید، تخصصی و فاخر در این حوزه‌ها و آموزش صحیح و تخصصی شاعری، نویسندگی و برنامه ریزی برای تولید مشترک برنامه «شیر و شکر» از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بحث و گفتگو و در دستور کار طرفین قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • «وعده صادق» و تثبیت جایگاه ویژه ایران در نظام امنیتی غرب آسیا
  • ضرورت پاسداشت زبان فارسی در انتخاب نام واحد‌های صنفی